Evenementen Verderkijkers

Verder kijken biedt extra kansen voor uw bedrijf of organisatie, zeker nu écht talent schaars is. Door u te inspireren, goede voorbeelden te laten zien en de mogelijkheid te bieden om met andere mkb'ers te praten, willen we u en uw organisatie helpen om te komen tot een diverse en inclusieve werkvloer.

Bent u op zoek naar inspiratie, goede voorbeelden en sparringpartners? Geef u dan via het aanmeldformulier op voor een van de de gratis onderstaande Verderkijkers-evenementen die het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert met regionale partners.

Verderkijkers-evenement Regio Utrecht voor OR Leden | Woensdag 6 november

Het ministerie en SBI Formaat organiseren op woensdag 6 november 2019 een dialoogmiddag voor geïnteresseerde OR’en op het Landgoed Zonheuvel te Doorn tussen 14.30 -17.00 uur. Aan verschillende tafels wordt onder begeleiding van experts besproken hoe men als OR-lid diversiteit en inclusie kan bevorderen en verankeren in de bedrijfscultuur en wat er nodig is om meer ruimte te creëren voor inclusiviteit. Geef u op via het aanmeldformulier. De bijeenkomst is uitgesteld. De mensen die zich hebben ingeschreven worden per e-mail op de hoogte gehouden.

Verderkijkers-evenement Rotterdam | Dinsdag 12 november

Het ministerie en 010Inclusief nodigen u van harte uit om op dinsdag 12 november naar het kantoor van Unique in Rotterdam te komen. U kunt tussen 15.30 en 18.00  onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam in gesprek gaan met experts, of vragen stellen aan de diversiteitsmanager van PWC en hoofd productie & logistiek van Nedco die hun inzichten over hun beleid delen of kennis uitwisselen met andere MKB’ers en HR-managers tijdens een panelgesprek tussen ervaringsdeskundigen en de aanwezigen. U kunt u opgeven via het aanmeldformulier. Lees in de uitnodiging van het Verderkijkers-evenement verder voor het volledige programma.

Verderkijkers-evenement Eindhoven | Maandag 18 november

Het ministerie en Radar nodigen u van harte uit om op dinsdag 18 november naar het Verderkijker-evenement in Eindhoven te komen. U kunt tussen 15.30 en 18.00 onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam in gesprek gaan met experts, of vragen stellen aan MKB-ondernemers en HR-managers uit de regio Eindhoven die hun inzichten over hun beleid delen of kennis uitwisselen met hen tijdens een panelgesprek tussen ervaringsdeskundigen en de aanwezigen. U kunt u opgeven via het aanmeldformulier. Lees in de uitnodiging van het Verderkijkers-evenement verder voor het volledige programma.

Verderkijkers-evenement Zwolle | Dinsdag 19 november

 Het ministerie en Social Impact Day Zwolle nodigen u van harte uit om op dinsdag 19 november tussen 12.30 - 17.30 naar het Verderkijker-evenement Zwolle te komen dat onderdeel is van Social Impact Day. Een evenement over ondernemen met economische en maatschappelijke meerwaarde. U kunt daar inspirerende key-notes bijwonen en een speciale workshop volgen.